Persondatapolitik

PERSONDATA

Hos Dannesboeguld.dk prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt.

 

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af

DANNESBOE GULD OG SØLV ApS

DANMARKSGADE 76A

9900 FREDERIKSHAVN

CVR: 39 45 13 79

TLF: +45 98 42 47 85

Mail: info@dannesboeguld.dk

 

Indsamling af personoplysninger 

Du vil altid blive oplyst, hvis vi indsamler oplysninger om dig.

De personoplysninger vi indsamler, kan ex. vis omfatte dit navn, mail, adresse og tlf. nummer – det er oplysninger om de ordrer du har købt hos os og din færden på vores hjemmeside.

  
Indsamling af disse oplysninger sker i følgende tilfælde:

 • Når du køber varer på Dannesboeguld.dk
 • Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve på Dannesboeguld.dk
 • Når du deltager i en konkurrence hos Dannesboeguld.dk enten på FB eller instagram

Anvendelse af personoplysninger

 1. Dine oplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:
 • Gennemførelse af ordre i vores webshop
 • Tilmelding til nyhedsbrev
 • Deltagelse i konkurrencer
 • Fremsendelse af SMS og andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
 • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
 • Oversigt over købshistorik 
 • Statistik
 • Øvrige markedsføringstiltag

   

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

  

Dannesboeguld.dk fører statistik over trafikken på vores webshop, hvilke produkter vores kunder bedst kan lide og klikker mest på. Dette bruger vi til at kunne præsentere vores kunder for det mest relevante udvalg.

Disse oplysninger anvendes udelukkende internt, og videregives ikke til 3. part.

 

Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af Dannesboeguld.dk anvendte fragtfirma.

Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel. 

Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår.

Hvis du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev kan du kontakte Dannesboeguld@gmail.com

Cookies 

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. 

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet.

Vi vil herefter slette dine oplysninger.

Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på mail: info@dannesboeguld.dk
 
Links til 3. part
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker. 
 
Ændringer af oplysninger mv.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter dine personlige oplysninger, kan du kontakte os på: info@dannesboeguld.dk

 

NYHEDSBREVE

Hvordan kan jeg tilmelde mig Dannesboeguld.dk nyhedsbrevet?
Du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve nederst på vores webshop, hvor du finder en formular.

Hvad får jeg ud af at tilmelde mig nyhedsbrevet?
Vi sender inspiration, tilbud og info om events ud til vores kundeklub, samt rabatkoder til særlige events kun for kundeklubben.

Hvor ofte modtager jeg nyhedsbreve?
Vi sender nyhedsbreve ud ca. 1-2 gange om ugen. Ved højtider og kampagner kan frekvensen være lidt højere.

Bliver min mailadresse givet videre? 
Nej, din mailadresse bliver gemt og vi deler ikke dine oplysninger med 3. mand. 
  

Hvordan kan jeg afmelde mig nyhedsbrevet?
Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet. I bunden af hvert nyhedsbrev er der et link til afmelding. Alternativt kan du sende en mail til info@dannesboeguld.dk

 

Dine rettigheder

Du er til enhver tid i din gode ret til at anmode os om at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til hvilket formål, hvem der har modtaget dem, samt hvorfra oplysningerne stammer.

Hvis du ønsker det, udleverer vi en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan bede om oplysningerne ved at sende en skriftlig anmodning til info@dannesboeguld.dk. Vi kan i den forbindelse bede dig om at dokumentere, at du er personen, du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Urigtige personoplysninger berigtiger vi for dig. Er du blevet opmærksom på fejl i oplysningerne, som vi har registreret om dig, bedes kontakte os skriftligt, hvorefter vi vil korrigere oplysningerne.

Retten til sletning

Der kan opstå tilfælde, hvor du har ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Dog ikke i det tilfælde at dine oplysninger er nødvendige for os, eksempelvis til at overholde retlige forpligtelser.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Der kan ligeledes opstå tilfælde, hvor du er i din ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring. Eksempelvis hvis du mener, at oplysningerne er forkerte.

Retten til dataportabilitet

I visse tilfælde har du ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret format, der gør det muligt for dig at overføre oplysningerne til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du kan altid gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, der benyttes i markedsføringsøjemed. Gør din personlige situation det nødvendigt at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, har du også til enhver tid ret til at gøre det.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du er til enhver tid i din gode ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@dannesboeguld.dk

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Kontaktoplysninger

Dannesboe Guld og Sølver dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:

Dannesboe Guld og Sølv
Danmarksgade 76
9900 Frederikshavn
CVR: 39 45 13 79
info@dannesboeguld.dk

Ændringer i Persondatapolitikken

Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.